KAUPPAKESKUS KLUUVI
KAUPPAKESKUS KLUUVI on avoinna Ark 10-21, La 10-18, Su 12-17   |   Myymälät aukiolo   |   Ravintolat aukiolo   |   Poikkeukset
Call us toll free: +1 800 789 50 12

Kluuvi - Helsingin sydämessä

Kluuvi on Helsingin ydinkeskustassa - Aleksanterinkadulla, Kluuvikadulla ja Yliopistonkadulla sijaitseva kauppakeskus, joka tarjoaa kattavan valikoiman merkkivaatteita, erilaisia suosittuja kahviloita ja ruokaravintoloita.

 

Niin muodissa, ruoassa kuin juomassa Kluuvi panostaa laatuun, hyvään makuun ja palveluun. Kluuvi halua olla myös rohkea edelläkävijä. Asiakkaiden käytössä on ilmainen Wi–Fi -verkko.

 

Kluuvi uudistui syksyllä 2011 ja avasi remontin jälkeen ovensa tyylikkäänä, urbaanina kauppakeskuksena, joka kutsuu paitsi ostoksille, myös viihtymään. Kluuvi jatkaa kehittymistään edelleen kasvattamalla jatkuvasti liiketarjontaansa. Kluuvi haluaa olla avoin uudelle. Sen sielu on nuorekkaassa kaupunkikulttuurissa, laadun tarjoamisessa, yhdessä viihtymisessä, kuumimmassa muodissa ja viileimmissä tyyleissä.

 

Kluuvin kauppakeskus elää voimakkaasti myös verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Uusimmat trendit ja ilmiöt, pukeutumisvinkit, kiinnostavat henkilöt ja Kluuvin uusimmat kuulumiset löydät kätevästi Kluuvin verkkosivuilta. 

 

Kuulemme mielellämme palautetta, mitä sinä toivot mielenkiintoiselta kauppakeskukselta.

Tutustu myös Kluuvin facebook-sivuihin.