KAUPPAKESKUS KLUUVI
KAUPPAKESKUS KLUUVI on avoinna Ark 10-21, La 10-18, Su 12-17   |   Myymälät aukiolo   |   Ravintolat aukiolo   |   Poikkeukset
Call us toll free: +1 800 789 50 12

Gollan upea pop-up design-myymälä edustaa uutta ideologiaa - muuntautumista tuotemerkistä kokonaiseksi lifestyleksi. Johtotähtenä upea ja trendikäs laukkumallisto, joka on suunniteltu kasuaaliin elämänasenteeseen, tarkasti valikoiduilla värisävyillä ja yksityiskohdilla. Golla on suomalainen design-yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus tyylikkäästä pohjoismaisesta muotoilusta. Gollan löydät kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta, tervetuloa!

Ja The Street Market – tätä ei voi mitenkään ohittaa! Valikoimassa muun muassa supersuositut Happy Socksit ja paljon paljon muuta. Tervetuloa, The Street Market palvelee sinua kauppakeskuksen 1. kerroksessa.

Max Mara ja vastustamattoman ihanat löydöt kaikilta merkeiltä: Max Mara, Weekend, Marina Rinaldi & Persona. Marina Rinaldi & Personalta myös kauniit 40-52 koot. Tule ja ihastu, Max Mara Outlet kauppakeskuksen 2. kerroksessa.

Hanki kivat kodin sisutusideat ja tarvikkeet keittiöön, kylppäriin ja olohuoneeseen MarkkinaSirkuksesta! Loistavia lahjaideoita ja tuliaisia sekä arkea sulostuttavia kodin asusteita löydät kauppakeskuksen 1. kerroksesta Espresso Housen vierestä.
Tervetuloa MarkkinaSirkukseen sisustusostoksille!

Italialainen Naracamicie on maailman johtava paitapuseroiden valmistaja, jonka brändituotteita myydään 460 myyntipisteessä eri puolilla maailmaa – mm. New Yorkissa, Venetsiassa ja Tokiossa sekä nyt myös Helsingissä Kauppakeskus Kluuvissa!

Naracamicien ainutlaatuinen ja uniikki suunnittelu tarjoaa monipuoliset ja yksilölliset mallistot sekä miehille että naisille - huolellisesti harkitut yksityiskohdat, ennennäkemättömät mallit sekä ihastuttavat värit ja kuosit. Malleista löytyy mm. raitaa, ruutukuviota, sporttisuutta, yksityiskohtia,  tuplakauluksia, trendikkäitä tuplavärityksiä – jonka lisäksi Naracamicien mallien kokovalikoima on poikkeuksellisen laaja. Tule, tutustu ja ihastu, paitapuseroiden paratiisin löydät 1.7. alkaen Kauppakeskus Kluuvin 1.kerroksesta.