25.2.2021

Asioidaan Kluuvissa turvallisesti

Pyrimme tekemään kaikkemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Meille kaikkien Kluuvissa asioivien ja työskentelevien terveys on erittäin tärkeä. Tästä syystä ennaltaehkäisemme kaikin keinoin koronaviruksen leviämistä ja noudatamme viranomaisten suosituksia. Ennaltaehkäistään kaikki yhdessä koronavirusepidemiaa ja tehdään jatkossakin asioimisesta turvallista Kluuvissa.

1. Pidetään huolta turvaväleistä Huolehdithan myös muista ja pidät 2 metrin etäisyyden muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

2. Huolehditaan käsien pesusta Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta. Tästä syystä pyydämme kaikkia asiakkaitamme noudattamaan hyvää huolta käsihygieniasta. Huolehdimme, että julkisissa vessoissa myös riittää saippuaa. Käsidesit löydät myös jokaisen sisääntulon luota.

3. Jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita, jää kotiin Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jää tällöin kotiin.

4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä Suosittelemme kasvomaskin käyttöä THL:n ohjeistusten mukaisesti. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sekä asiakkaille että henkilökunnalle.

5. Noudatetaan oikeaoppista yskimis- ja aivastushygieniaa Ethän yski tai aivasta ilman suojaa. Yski tai aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

6. Suositaan kortti- ja lähimaksamista Suosithan maksuvälineenä joko kortti- tai lähimaksamista.

7. Pidämme siivoustason korkealla Olemme kiinnittäneet jo useiden kuukausien ajan erityistä huomiota siivoukseen. Siivousta on tehostettu erityisesti sellaisille pinnoille, joista virus leviää herkästi. Käytämme muun muassa paljon käytetyille pinnoille kuten ovenkahvoihin ja hissipainikkeisiin erittäin tehokasta desinfiointiainetta, joka vaikuttaa pinnoilla pitkään.

8. Annathan hengähdyspaikan sitä tarvitsevalle Vältäthän turhaa istuskelua ja oleskelua kauppakeskuksessa. STM:n ohjeistuksen mukaan kauppakeskuksen yleiset oleskelutilat on rajattava pois käytöstä ja Kluuvin penkit ovat vain lyhyttä hengähdystä varten sitä tarvitsevalle. Vältäthän siis turhaa istuskelua ja annat tilaa muun muassa liikuntarajoitteisille ja senioreille.

9. Pyrimme löytämään keinot palvella poikkeustilanteessa Liikkeemme tekevät kaikkensa, jotta asiointi olisi mahdollisimman sujuvaa. Hyödynnä muun muassa ravintoloiden take away -tarjonta tai tilaa ruoat suoraan kotiin tai työpaikalle. Tuetaan yhdessä yrittäjiä tässä vaikeassa tilanteessa. Seuraamme viranomaistiedotusta ja informoimme vuokralaisia, asiakkaitamme ja henkilökuntaamme sekä teemme tarvittaessa nopeita tilanteen vaativia toimenpiteitä. Toivomme kaikilta ymmärrystä toimenpiteille. Näin huolehdimme, että emme edesauta pandemian leviämistä. Kiitos!