21.11.2022

Budbee Box nyt Kluuvissa

Budbee on Ruotsissa vuonna 2016 perustettu teknologiayritys, jonka tavoitteena on luoda markkinoiden paras kuljetuspalvelukokonaisuus sekä verkkokaupoille että kuluttajille. Budbee käyttää toimituksissaan itseoppivaa järjestelmää ja räätälöityjä algoritmeja. Sen kattavat pakettiautomaattiverkostot ja kotitoimitukset tavoittavat jo yli 40 miljoonaa ihmistä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Belgiassa ja Alankomaissa.

Budbee Box, Kluuvi, Helsinki


Paketit uusiutuvalla energialla Kluuvin Budbee Boxiin

Voit valita Budbee Box toimitustavan jo useimpien verkkokauppojen kassalta. Tällöin valitset myös fossiilittomalla ja uusiutuvalla energialla saapuvan toimituksen. 

Budbee lupaa löytää aina parhaan reitin luoksesi kotiin tai pakettiautomaattiin. Mikäli aikataulusi ovat vaihtelevat tai hektiset, ei kotona paketin odottelu ehkä ole sinun juttusi. Oiva ratkaisu on noutaa pakettisi aivan Helsingin ytimestä Kluuvin Budbee Box -automaatista. Keskeisen sijainnin ansiosta nappaat paketit vaivattomasti ohikulkumatkalla ilman ylimääräisiä mutkia.

Aurinkopaneelit Budbee varaston katolla

Haluatko palauttaa ostamasi tuotteen?

Budbee Box toimii yhtä helposti myös silloin, kun sinun täytyy palauttaa ostamasi verkkokauppatuote. Saat myös palautukseen oman PIN-koodin, joka avaa sinulle pakettiautomaatista lokeron palautusta varten.

Nouda paketti, kun se sinulle parhaiten sopii!

Paketti on noudettavissa Kluuvin Budbee Box -automaatista aina Kluuvin aukioloaikoina. Saat automaatin lokeron avattua Budbeelta saamallasi PIN-koodilla – silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Kluuvin Budbee Box sijaitsee Maranellon ja Kluuvin Kukan välisessä käytävässä ensimmäisessä kerroksessa. Katso sijainti kartalta.


Budbee Box sijainti Kluuvissa