27.9.2023

Suomen ensimmäinen Cajun Seafood Boil -ravintola avautui Kluuviin

Mysteerimäinen Holy Crab nyt Kluuvissa!

Tästä ravintolasta on kuhistu Helsingin ravintolapiireissä. Nimittäin Holy Crab tuo Suomeen jotain uutta ja ihmeellistä. Holy Crab on Suomen ensimmäinen Cajun Seafood Boil -ravintola. Ravintolassa tarjoillaan maukkaita ja värikkäitä äyriäispatoja pöytäseurueen kanssa yhteisesti nautittavaksi. Ruuan historia ylettyy Louisianan osavaltion alueelle, jossa kehittyi tämä mausteinen ja monipuolinen koko perheen ruoka cajun. Cajun-ruokaa on aluksi valmistettu nimenomaan perheille ja ystäville isoina annoksina. Pöytään käydessä onkin olennaista nauttia hetkestä, seurasta ja ruuasta. Nyt tämä kotoisa herkuttelutapa ja kokemus on tuotu ravintolamaailmaan kaikkien koettavaksi!

Mausteinen lempeä kokemus

Holy Crab on trendikkäästi sisustettu, rento, tunnelmallinen ravintola, jonne astuessa sinut toivottaa tervetulleeksi iloinen henkilökunta. Menuun on koottu valmiita jaettavia kokonaisuuksia, joista löytyy erilaisia kastikkeita ja mereneläviä. Ruokailijoille jaetaan essut, käsineet ja tarvittavat välineet äyriäisten käsittelyyn.

”Matala kynnys tulla kokeilemaan äyriäisiä porukalla, sillä pääsee maistelemaan erilaisia lajeja. ” Ravintoloitsija Menkki Kam kannustaa.

Holy Crab low res

Tunnelma on kepeä ja odottava, kunnes tarjoilija saapuu höyryävän pussin kanssa, ja levittää sen sisällön pöydälle. Tuoksu saa aistit heräämään ja kokemus huipentuu. Moni löytää annoksista omat suosikkinsa, mutta myös uusia makuja on tarjolla. Nimittäin Holy Crab mereneläväpadoista löydät erikoisempiakin lajeja muun muassa hummereita, U8 kuningasrapuja, lumirapujen jalkoja ja sinitaskurapuja (blue swimming crab).

”Ruokamme ei ole tulista, mutta se on mausteista, joten sen kaveriksi kannattaa valita hiukan makeampi juoma.” Kam vinkkaa.

Holy Crab Cajun Kitchen

Holy Crab ravintolasta merenelävien kaveriksi löytyy viinejä, cocktaileja ja mocktaileja. Ravintolasta kerrotaan, että etenkin makeat juomat ovat nappivalinta mausteisten äyriäispatojen kanssa. Viineistä ravintolassa suositaan etenkin Rieslingiä, Sauvignon blancia ja roseviinejä. Henkilökunta auttaa mielellään juoman ja kokonaisuuden valinnan kanssa.

”Kluuvissa on hyviä ravintoloita, joiden joukkoon on kiva tulla.”

Holy Crab avautui Kluuvin ensimmäiseen kerrokseen, jonne sillä on oma sisäänkäynti myös Kluuvikadulla. ”Tämä paikka on ihan ykköspaikka Helsingin keskustassa. Tässä on sellainen hassu juttu, että olemme katsoneet tätä paikkaa ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten.” Kam paljastaa. Sijainti on ravintola-alalla tärkeä. Kluuvin ympäristössä liikkuu paljon ihmisiä ja paikalle on helppo löytää. Kam hehkuttaa myös ympäristön muita palveluita ja ravintoloita.

Kluuvista on tullut aika hyvä ravintolakeskittymä. Kluuvissa on hyviä ravintoloita, joiden joukkoon on kiva tulla. Kluuvilla on jo mainetta hyvästä ruokatarjonnastaan.”

Kaikki mukaan – syödään yhdessä!

Kokoa siis porukka kasaan, ja tule nauttimaan rennosta illasta Kluuviin Holy Crab ravintolaan. Tämä on jotain, joka jokaisen on koettava itse.