1.8.2022

Joe & The Juice – trendikäs mehu- ja smoothiebaari

Tanskalaislähtöinen Joe & The Juice on asettunut taloksi Kluuviin. Viihtyisä ja elävä miljöö takaavat loistavat puitteet lounastreffeille ystävien kesken tai omaan hetkeen töiden jälkeen. Täällä ystävällinen henkilökunta ja nuorekas ilmapiiri luovat rentoa fiilistä ympärilleen. 

Lisäboostia päivää

Joe & the Juice haluaa näyttää, ettei terveellisen ruuan ei tarvitse olla tylsää. Valikoimasta löytyy paljon erilaisia raikkaita juomia, jotka on helppo napata myös kiireessä mukaan. Erilaiset terveysshotit antavat puolestaan potkua hektiseen päivään ja kustantavat vain 2,80€. Jos makeahammasta kolottaa, niin apu löytyy läheltä, mantelicroisanttien ja korvapuustin muodossa. Joe & the Juicen tuotteet tehdään tilauksesta, jolloin voidaan taata ruuan ja juoman tuoreus.

Työtä, jolla on merkitys

Yritys haluaa tukea työntekijöitään henkilökohtaisessa kehityksessä. Pyrkimyksenä on myös vahvistaa kulttuuria, joka tarjoaa ennennäkemättömän mielekkyyden työn tekemiseen ja asiakkaiden palvelemiseen.

Kansainvälisesti brändi on saavuttanut valtavaa menestystä Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa, ja toimipisteitä onkin jo yli 300. Kluuvin Joe & The Juice on toinen laatuaan koko Suomessa.

Kokeile ja ihastu ikihyviksi

Kluuvin Joe & The Juice palvelee sinua 1 – 2. kerroksessa. Uudenkarheat ja avarat tilat kutsuvat luokseen viihtymään. Tule tutustumaan ja virvoita samalla sekä keho että mieli!