Call us toll free: +1 800 789 50 12
30 touko 2020 by In Ajankohtaista

Kaupunkilaisten herkullinen kohtauspaikka, odotettu Kluuvi Kitchen avaa ovensa 4.6.!

Tervetuloa urbaanille eväsretkelle! Kluuvi Kitchenissä sinua palvelee:

THE OTHER ONE THAI KITCHEN
The OTHER One Thai Kitchen on kuplivan iloinen ja lämminhenkinen thai-ravintola, jossa ammattitaitoinen henkilökunta ja luovuus kohtaavat. Tarjoamme harkittuja makuyhdistelmiä mukavassa ilmapiirissä.

VEGOSHI
Meillä Aasian eri keittiöt kohtaavat herkullisella tavalla. Tarjoamme kasvisruokaa prosessoimattomista kasviksista mauista kuitenkaan tinkimättä. Ateriamme ovat terveellisiä myös luonnolle, sillä myös pakkaukset ovat kasvispohjaisia ja tarkan logistiikan ansiosta hävikki on minimaalista.

EAT YOUR GREENS!
Olemme sitä mieltä, että nopea voi olla terveellistä, tuoretta ja maittavaa. Värikkäät ja laadukkaat salaattimme saavat vaativankin asiakkaan iloiseksi ja lämpimätkin ateriat voi kiireessäkin napata mukaan vaikka kotona nautittavaksi. Kaikki raaka-aineemme ovat ekologisia, joten nauttia voi hyvällä omatunnolla.

HANKO SUSHI
Hanko Sushi on saanut nimensä Hangosta, jossa se on perustettu. Hanko Sushi on helposti lähestyttävä ja ystävällisen palvelun sushi-ravintola, jossa viihdytään. Käytämme vain sertifioituja ja aina tuoreita raaka-aineita ja annammekin annoksillemme laatutakuun.

PIZZARIUM
Suuren suosion saavuttaneen Pizzariumin levypizzojen salaisuus on huolella kohotetussa pohjassa. Tarjolla oleva tuotevalikoimamme vaihtelee päivittäin useampaan kertaan, löydät aina uusia makuyhdistelmiä. Täytevaihtoehtoina mm. aitoa mozzarellaa, tulista salamia, italialaista kinkkua, vegaanisia vaihtoehtoja – Ihastu aina uusiin makuihin!

Tutustu myös muihin ravintoloihimme, kuten 4.6. ovet aukeaisevaan Speakeasyyn!

About the Author:

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.