Call us toll free: +1 800 789 50 12
20 maalis 2020 by In Ajankohtaista

Pyrimme tekemään kaikkemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Meille kaikkien Kluuvissa asioivien ja työskentelevien terveys on erittäin tärkeä. Tästä syystä ennaltaehkäisemme kaikin keinoin koronaviruksen leviämistä ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

Ennaltaehkäistään kaikki yhdessä koronavirusepidemiaa!

1. Huolehditaan käsien pesusta

Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta. Tästä syystä pyydämme kaikkia asiakkaitamme noudattamaan hyvää huolta käsihygieniasta. Huolehdimme, että julkisissa vessoissa myös riittää saippuaa. Käsidesit löydät myös jokaisen sisääntulon luota.

2. Jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita, jää kotiin

Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jää tällöin kotiin.

3. Pidämme siivoustason korkealla

Olemme kiinnittäneet jo useiden viikkojen ajan erityistä huomiota siivoukseen. Siivousta on tehostettu erityisesti sellaisille pinnoille, joista virus leviää herkästi.

Käytämme muun muassa paljon käytetyille pinnoille kuten ovenkahvoihin ja hissipainikkeisiin erittäin tehokasta desinfiointiainetta, joka vaikuttaa pinnoilla pitkään.

4. Pyrimme löytämään keinot palvella poikkeustilanteessa

Liikkeemme tekevät kaikkensa, jotta asiointi olisi mahdollisimman sujuvaa. Ravintolamme ovat panostaneet nopeaan take away -tarjontaan sekä kotiinkuljetuksiin. Tuetaan siis yhdessä yrittäjiä tässä vaikeassa tilanteessa!

Seuraamme viranomaistiedotusta ja informoimme vuokralaisia, asiakkaitamme ja henkilökuntaamme sekä teemme tarvittaessa nopeita tilanteen vaativia toimenpiteitä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä näille toimenpiteille. Näin huolehdimme, että epidemia ei leviä riskiryhmiin.  Kiitos!

About the Author:

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.