19.9.2022

Ravintola Meillä Safars tuo kotiruuat maailmalta

Kluuvin uusin ravintola Meillä Safars toivottaa sinut tervetulleeksi lämminhenkiseen ravintolaan kuin kotiinsa. Tarjolla on erilaisista makuja ympäri maailmaa kotoisasti, aivan kuin oman ruokapöydän ääressä. Meillä Safars kattaa pöytään maut Välimeren, Skandinavian sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikan keittiöistä. Valinnanvaraa on siis jokaiseen makuun myös vegaanisena.

Ravintola Meillä Safars, Kluuvi. A la carte annos.

Päivääsi sopivat maut

Ravintola Meillä Safars kutsuu sinut luokseen niin lounaalle, illalliselle, brunssille kuin juhlan viettoon. Taitavat kokit ja ystävällinen henkilökunta tekee jokaisesta ruokailuhetkestäsi rennon ja nautinnollisen. Tule siis hengähtämään hetkeksi töiden parista lounaalle! Vai onko suunnitelmissasi sittenkin romanttinen illallinen? Olisiko aika istua perheen tai ystävien kesken valmiiseen pöytään? Tässä maailman kotiruokia ihailevassa ravintolassa herkullinen ruoka valmistetaan kokeneiden kokkien ammattitaidolla laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Ruokalistat saavat inspiraationsa ruokatrendien aallonharjalta, joten listalta löytyy myös tämän hetken trendikkäimmät uutuudet.

Ravintola Meillä Safars Kluuvi - a la carte annos

Ravintolan lounaalta ja viikonloppujen brunssilta löydät kattavan salaattipöydän, lämpimän ruuan sekä tietenkin makeat jälkiruuat. À la carte illallisella puolestaan pääset itse valitsemaan omat suosikkisi listalta. 

Ravintola Meillä Safars, Kluuvi, Lounasbuffet

Kokemuksella ja ammattitaidolla

Meillä Safars perustajat ovat kartuttaneet kokemuksensa tasokkaissa cocktail- ja ruokaravintoloissa Suomessa ja Euroopassa. Nyt tämä osaaminen ja kokemus loistaa Meillä Safars ravintolassa, joka avaa ovensa Helsingin keskustaan Kluuviin. 


Ravintola Meillä Safars, Kluuvi. Ravintoloitsija ja keittiömestari Firas

Luulitko jo maistaneesi kaikkea? Meillä Safars maustaa käsitykseesi kotiruuasta! 

Tervetuloa kokeilemaan uuden tulokkaan herkut Kluuvin toiseen kerrokseen.