Call us toll free: +1 800 789 50 12
19 loka 2020 by In Ajankohtaista

Kluuvi on trendikäs kauppakeskus ja kohtaamispaikka keskellä kaikkea aivan Helsingin sydämessä Aleksanterinkadulla! Meiltä löydät niin muodin, urheilun, kauneuden kuin vapaa-ajankin erikoisliikkeitä. Lisäksi monipuolinen kahvila- ja ravintolatarjontamme kutsuu kaupunkilaisia urbaanille eväsretkelle keskelle Helsinkiä.

Meiltä saat asiantuntevaa ja sydämellistä palvelua jokaisesta liikkeestä. Kuumimmat muoti- ja urheilubrändit ja sesongin uutuudet tarjoaa Maranello, Björkqvist, Dandy Helsinki, XXL ja Skechers. Lisäksi Kluuvista löytyy polkupyöräilyn erikoisliike Cycle Center, jossa osaavat myyjät auttavat sinua sekä löytämään sinulle sopivat pyörät ja pyöräilyvarusteet että huoltavat pyöräsi. Jokaiselle siis jotakin!

Kluuvin kauneudenhoitopuolesta vastaa kova kolmikko: Suomen ainoa INGLOT Cosmetics -brändimyymälä, Hiusfashion Kluuvin Liiteri -parturi-kampaamo ja MRoom-parturi. Kaikissa edellämainituissa sinua palvelevat joko meikkauksen tai hiusalan ammattilaiset. Saat lisäksi tarvittaessa takuuvarmasti apua juuri sinulle oikeiden tuotteiden löytämiseen! 

Jo mainittujen liikkeiden lisäksi Kluuvista löytyy myös kaupunkilaisille Alepa, pääkaupunkiseudun ainoa Verohallinnon asiakaspalvelupiste ja Kluuvin Kukka.

Kahvila- ja ravintolatarjonta Kluuvissa on vailla vertaa. Voit sopia kahvitreffit ystävän kanssa johonkin Kluuvin lämminhenkisistä kahviloista: Paulig Kulmaan, Fratelloon tai Espresso Houseen. Tai voitte käydä maistamassa taiwanilaista aitoa kuplateetä More Teassa!

Kuten sanottua, ravintoloita meiltä löytyy joka lähtöön – suuren suosion saavuttaneita levypizzoja tarjoileva Pizzarium, laadustaan tunnettu sushiravintola Hanko Sushi, meksikolaistyylinen Pancho Villa, aasialaisia herkkuja yhdistelevä Home Taste, sesongin herkkuja tarjoava Belge, intialainen ravintola The South Indian, legendaarinen Speakeasy-siipiravintola, aasialaista kasvisruokaa valmistava Vegoshi ja lämminhenkinen thai-ravintola The OTHER One Thai Kitchen. Nälän saat nopeasti taltutettua myös Subway– ja Eat Your Greens! -pikaruokaravintoloissa.

Tervetuloa siis viihtymään, ruokailemaan tai tekemään upeita löytöjä Helsingin ytimeen – kauppakeskus Kluuviin!

About the Author:

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.