Call us toll free: +1 800 789 50 12
17 kesä 2021 by In Ajankohtaista

Taskuparkki-sovelluksella pysäköit Kluuvin Aimo Park Easy -hallissa ilmaiseksi yhden tunnin ajan elokuuhun 2021 saakka!

Taskuparkki-sovelluksella sinun ei tarvitse kuin saapua ja poistua pysäköintialueelta – autosi tunnistetaan automaattisesti rekisterinumeron perusteella, ja maksu hoituu näppärästi suoraan sovelluksen kautta. Lisäksi säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse asioida maksuautomaatilla tai käydä autolla pysäköinnin aikana!

Voit ladata Taskuparkki-sovelluksen Android- tai IOS-puhelimellesi sovelluskaupasta. Lataamisen jälkeen täytä rekisteröinti sovelluksessa ja hyväksy käyttöehdot. Tämän jälkeen syötä sovellukseen maksukorttisi tiedot, autosi rekisteritunnus ja aktivoi kameratunnistus. Ja kas näin voit vaivatta pysäköidä ilman maksuautomaatilla käyntiä, ja sovellus veloittaa maksukorttiasi aina oikean pysäköintiajan mukaisesti!

Kluuvin Aimo Park Easy -halli sijaitsee kauppakeskus Kluuvin K2- ja K3-kerroksissa, ja pääset sieltä kätevästi hissillä suoraan Kluuviin. Sisäänajo halliin löytyy Kaisaniemestä, osoitteesta Puutarhakatu 1, 00100 Helsinki. Aja tunnelia noin 30 sekuntia seuraten Aimo Park -opasteita ja käänny oikealle sisään Aimo Parkiin. Tarkemmat ajo-ohjeet ja tiedot pysäköintihallista löydät täältä.

Huomaathan, että Kluuvin yhteydessä toimintaansa jatkaa Europark P-Kluuvi. Pysäköintietu koskee ainoastaan uutta Aimo Park Easy -hallia.

About the Author:

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.