Call us toll free: +1 800 789 50 12
Slide background

Etsitkö liikkeellesi tai yrityksellesi hyvää sijaintia?

Kluuvi sijaitsee loistopaikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa. Rento, seurallinen ja kaikille avoin Kluuvi on erottamaton osa vilkasta Aleksanterinkatua.

Kluuvikadun ja Aleksanterinkadun kulmassa tapahtuu! Vastapäinen Yliopisto, lukuisat työpaikat Kluuvikadulla ja Yliopistonkadulla, sekä merkittävät turistinähtävyydet ovat vain kiven heiton päässä - Kluuvi on ympäröity palveluilla ja asiakkailla! Kaiken lisäksi Kluuviin on helppo tulla kävellen, julkisilla tai omalla autolla. Kluuvi tarjoaa enemmän!

Haluatko mukaan menestymään? 

Haluamme jatkuvasti tutustua hyviin konsepteihin ja vahvoihin brändeihin, jotka voivat osaltaan edesauttaa Kluuvin pitkäaikaista menestymistä ja kilpailukykyä. Jos olet kiinnostunut liikepaikasta Kluuvissa, toimitathan liiketoimintaesityksen konseptista sähköpostitse mo@cavendo.se.

Liiketilojen vuokraus

Ota yhteyttä!

Mikael Orkovaara
mo@cavendo.se

 

Tiesitkö, että Kluuvissa on myös toimistoja?

Modernit, nykyaikaiset tilat aivan Helsingin ydinkeskustassa tarjoavat yrityksellesi loistavat puitteet menestykselle. Toimistot ovat muunneltavissa tarpeidenne mukaan. Toimistotiloihin on hissiyhteys suoraan pysäköintihallista ja kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä vailla vertaa. 

Kluuvin palvelut ja liikkeet ovat käden ulottuvillanne, eikä lounaalle tai afterworkeille tarvitse lähteä kauas. Toimistokäyttäjille on talossa myös pyöräparkki sekä erilliset sosiaalitilat.

Kluuvi for business - Toimistojen vuokraus

Ota yhteyttä!

Mira Värtö
mv@cavendo.se
+358 50 430 3120