KAUPPAKESKUS KLUUVI
KAUPPAKESKUS KLUUVI on avoinna Ark 10-21, La 10-19, Su 12-18   |   Myymälät aukiolo   |   Ravintolat aukiolo   |   Poikkeukset
Call us toll free: +1 800 789 50 12

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan 

 

 

Syyskuun 2017 uutiskirjearvonnan säännöt.
Arvonnan järjestää Kauppakeskus Kluuvi 

Palkinto, arvontaan osallistuminen ja voitosta ilmoittaminen.

Kauppakeskus Kluuvin kaikkien uutiskirjetilaajien kesken järjestetään arvonta 14.9.2017, jossa palkintona on kaksi 50 euron arvoista Kluuvin lahjakorttia. Voittaja arvotaan kaikkien, aiempien ja uusien uutiskirjetilaajien kesken. Voittajille ilmoitetaan voitosta arvonnan jälkeen. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti heidän antamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Rajoitukset ja muut ehdot.

Mikäli voittaja on antanut virheellistä tai epäasiallista tietoa, menettää hän oikeutensa voittoon. Arvonnan tuloksesta ei voi valittaa. Kauppakeskus Kluuvi ei vastaa ohjelmistovirheistä, järjestelmän hajoamisesta tai viestintäyhteyksissä, palvelimessa tai muissa olosuhteissa tapahtuvista virheistä, jotka vaikuttavat siihen, että voittajaa ei tavoiteta. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä saa myydä tai luovuttaa kolmannelle, tarjota myyntiin tai käyttää mihinkään muuhun kilpailuun tai promootioon.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa kauppakeskus Kluuvin ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. 

ONNEA ARVONTAAN!

 

Kluuvin rekisteriseloste