Call us toll free: +1 800 789 50 12

Uusia ravintoloita Kluuvissa

Kaupunkilaisten herkullinen kohtauspaikka on avattu. 
Tervetuloa uuteen Kluuvi Kitcheniin!

KLUUVI KITCHEN -RAVINTOLAT

THE OTHER ONE THAI KITCHEN

MA: 11–18
TI-TO: 11–21
PE: 11–22
LA: 12–22
SU: 12–19

 

The OTHER One Thai Kitchen on kuplivan iloinen ja lämminhenkinen thai-ravintola, jossa ammattitaitoinen henkilökunta ja luovuus kohtaavat. Tarjoamme harkittuja makuyhdistelmiä mukavassa ilmapiirissä.

Lue lisääTHE SOUTH INDIAN KITCHEN

MA–TO: 11–22.30
PE–LA: 11–23
SU: 12–20

Lue lisää

VEGOSHI

ARK: 11–20
LA: 11–18
SU: Suljettu.

 

Meillä Aasian eri keittiöiden parhaat kasvisruoat kohtaavat herkullisella tavalla. Kaikki ruokamme on vegaanista ja jopa pakkauksemme ovat kasvispohjaisia. Lisäksi ateriamme ovat niin maukkaita, ettet edes tule huomaamaan miten terveellisiä ne ovat.

Lue lisää

EAT YOUR GREENS!

ARK: 11–18
LA: 11–18
SU: Suljettu.

 

Olemme sitä mieltä, että nopea voi olla terveellistä, tuoretta ja maittavaa. Värikkäät ja laadukkaat salaattimme saavat vaativankin asiakkaan iloiseksi ja lämpimätkin ateriat voi kiireessäkin napata mukaan vaikka kotona nautittavaksi. Kaikki raaka-aineemme ovat ekologisia, joten nauttia voi hyvällä omatunnolla.

Lue lisää

HANKO SUSHI

ARK: 11–18
LA: 11–18

 

Hanko Sushi on saanut nimensä Hangosta, jossa se on perustettu. Hanko Sushi on helposti lähestyttävä ja ystävällisen palvelun sushi-ravintola, jossa viihdytään. Käytämme vain sertifioituja ja aina tuoreita raaka-aineita ja annammekin annoksillemme laatutakuun.

Lue lisää

PIZZARIUM

ARK: 11–18
LA: 11–18
SU: Suljettu.

 

Suuren suosion saavuttaneen Pizzariumin levypizzojen salaisuus on huolella kohotetussa pohjassa. Tarjolla oleva tuotevalikoimamme vaihtelee päivittäin useampaan kertaan, löydät aina uusia makuyhdistelmiä. Täytevaihtoehtoina mm. aitoa mozzarellaa, tulista salamia, italialaista kinkkua, vegaanisia vaihtoehtoja - Ihastu aina uusiin makuihin!

Lue lisää

TUTUSTU MYÖS MUIHIN UUSIIN KLUUVIN RAVINTOLOIHIN

SPEAKEASY

MA 11–21
TI–PE 11–23
LA 12–23
SU 12–22

 

Tamperelainen wings & burgeriravintola Speakeasy rantautuu Helsingin ydinkeskustaan, Kluuviin. Nyt ei enää pääkaupunkiseutulaisten tarvitse kadehtia tamperelaisia, sillä Speakeasyn myötä tulee pala Tamperetta Helsinkiin. Speakeasy tuo pääkaupunkiin The siivet.

Lue lisää

MORE TEA

ARK 11–19
LA 11–18
SU 12–18

  

More Tea on nyt tuonut Suomeen kuplateen. Toivomme, että voimme edistää ponnisteluillamme kuplateekulttuuria Suomessa ja tuoda samalla puhtaan nautinnon suomalaisille. Tule käymään – nautintosi on meille suurin tuki ja olemme iloisia voidessamme nähdä tyytyväisyyden kasvoillanne!

 

Lue lisää