KAUPPAKESKUS KLUUVI
Kauppakeskus Kluuvi on avoinna arkisin klo 6.30–23, la klo 6.30–23 ja su klo 9–23   |   Myymälöiden aukioloajat   |   Ravintoloiden aukioloajat   |   Poikkeusaukioloajat
Call us toll free: +1 800 789 50 12

Belge Bar & Bistro, 1. ja 2. krs

Lounasta aitoon belgialaiseen herkulliseen tyyliin kaupunkilaisen kotoisessa miljöössä, tervetuloa!


KATSO LOUNAS

 

Hanko Sushi, 2. krs

Japanilaiset uskovat, että ruoan tulisi tyydyttää kaikkia aisteja. Hanko Sushissa panostetaan raaka-aineiden korkeaan laatuun sekä henkilökunnan taidokkaaseen osaamiseen. Annokset valmistetaan tilauksesta, käyttäen ainoastaan parhaimpia raaka-aineita.

KATSO LOUNAS

Paulig Kulma, 1. ja 2. krs

Uusi virkistävä kohtaamispaikka keskellä Helsinkiä Kluuvin kauppakeskuksessa. Kahden kerroksen valoisassa kahvilassa on tilaa tavata, nauttia herkullista lounasta, tehdä töitä tai vain rentoutua. Seuraa Paulig Kulmaa sosiaalisessa mediassa:

INSTAGRAM  FACEBOOK

Espresso House, 1. krs

Korkealaatuisen kahvin ohella Espresso Housessa suhtaudutaan suurella kunnianhimolla myös salaatteihin ja leivonnaisiin. Yhteistä valikoiman tuotteille on raaka-aineiden laadukkuus sekä herkullinen maku.

KATSO LOUNAS

Subway, K1 krs

Herkuttele maailman tunnetuimmalla leivällä! Suosio perustuu raikkaisiin raaka-aineisiin, vastapaistettuun leipään sekä omavalintaisiin täytteisiin. Kokeile ja maista – mikä on suosikkisi?

KATSO LOUNAS

Fratello, 2. krs

Fratello on suosittu lounaspaikka hyviä makuelämyksiä arvostaville. Viikonloppuisin kahvilassa vallitsee rennompi fiilis, jolloin tarjolla on kevyitä aterioita – sekä tietysti erinomaisen hyvää kahvia. Kokeile myös Fratellon erinomaista aamiaista!

KATSO LOUNAS

Pizzarium, 1. krs

Täydellinen pizza ei synny minuutissa, siksi sen valmistukseen panostetaan Pizzariumissa tarvittava määrä aikaa. Pizzataikinaa kohotetaan vähintään 48 tuntia, pizzojen täytteet esivalmistetaan huolella ja kokonaisuus viimeistellään ammattitaidolla herkullisen makuelämyksen takaamiseksi. 

KATSO LOUNAS

 

Home Taste, K1 krs

Aasialaisen keittiön ja ruokakulttuurin parhaita herkkuja yhdistelevä fuusioravintola Home Taste on uusi ja maistuva vaihtoehto niin lounasruokailuun kuin illallisellekin. Lounasbuffet on tarjolla ma–pe klo 11–15, valikoimista löytyy esim. sushia, salaattia sekä kiinalaista kotiruokaa.

KATSO LOUNAS

Pancho Villa, 1. krs

Pancho Villa on rento, viihtyisä ja värikäs meksikoilainen ravintola. Monipuoliselta ruokalistalta löytyy suosikkiannos ihan jokaiselle. Meksikolaisen keittiön erikoisherkkuja, raikkaita salaatteja, parilaruokia, hampurilaisia ja myös lasten lemppariannoksia – jälkiruokia unohtamatta! Lounas klo 11–15.

KATSO LOUNAS

Eat Your Greens! 1. krs

Pikaruoan nopeus, terveellisen ruokavalion kepeys ja herkullinen maku – sitä on Eat Your Greens! Maistuva vaihtoehto lounaaksi, välipalaksi tai päivälliseksi. Valitsemasi annos valmistetaan muutamassa minuutissa, joten saat tuoreista raaka-aineista hetkessä makumieltymyksiesi mukaisen herkullisen aterian!