KAUPPAKESKUS KLUUVI
KAUPPAKESKUS KLUUVI on avoinna Ark 10-21, La 10-19, Su 12-18   |   Myymälät aukiolo   |   Ravintolat aukiolo   |   Poikkeukset
Call us toll free: +1 800 789 50 12

Belge Bar & Bistro, 1. ja 2. krs

Lounasta aitoon belgialaiseen herkulliseen tyyliin kaupunkilaisen kotoisessa miljöössä, tervetuloa!
KATSO LOUNAS

 

Espresso House, 1. krs

Korkealaatuisen kahvin ohella Espresso Housessa suhtaudutaan suurella kunnianhimolla myös salaattien ja leivonnaisten valmistukseen. Yhteistä valikoiman tuotteille onkin aina niiden korkealaatuiset raaka-aineet ja erinomainen maku.
KATSO LOUNAS

 

Fratello, 2. krs

Fratello on suosittu lounaspaikka hyviä makuelämyksiä arvostavalle. Viikonloppuisin kahvilassa vallitsee astetta rennompi fiilis, jolloin tarjolla on kevyit aterioita ja erinomaisen hyvää kahvia. Äläkä unohda Fratellon uskomattomia aamiaisia…!
KATSO LOUNAS

 

Pancho Villa, 1. krs

Pancho Villa on rento, viihtyisä ja värikäs. Monipuoliselta ruokalistalta löytyy suosikkiannos ihan jokaiselle. Meksikolaisen keittiön erikoisherkkuja, raikkaita salaatteja, parilaruokia, hampurilaisia ja myös lasten lemppariannoksia – jälkiruokia unohtamatta! Lounas klo 11-15.
KATSO LOUNAS

 

Hanko Sushi, 2. krs

Japanilaiset uskovat, että ruuan tulisi tyydyttää kaikki aistit. Hanko Sushissa panostetaan raaka-aineiden korkeaan laatuun ja osaamiseen. Jokainen annos valmistetaan tilauksesta asiakkaille henkilökohtaisesti, käyttäen ainoastaan parhaimpia raaka-aineita.
KATSO LOUNAS

 

McDonalds, 1.krs

Ravintolassa tarjolla olevat herkut aamiaisesta yömyöhään. Olipa päiväsi millainen tahansa, uskomme, että pienetkin asiat voivat pelastaa niistä harmaimmat – ja kruunata ne parhaimmat. Kun maku ratkaisee.
KATSO LOUNAS

 

Pizzarium, 1. krs

Täydellinen pizza ei synny minuutissa ja siksi sen valmistukseen panostetaan Pizzariumissa tarvittava määrä aikaa. Pizzataikinaa kohotetaan vähintään 48 tuntia, pizzojen täytteet esivalmistetaan huolella ja kokonaisuus viimeistellään ammattitaidolla herkullisen makuelämyksen takaamiseksi.
KATSO LOUNAS

 

Eat Your Greens! 1. krs

Pikaruoan nopeus, terveellisen ruokavalion kepeys ja herkullinen maku – sitä on Eat Your Greens! Maistuva vaihtoehto lounaaksi, välipalaksi tai päivälliseksi. Valitsemasi annos valmistetaan muutamassa minuutissa, joten saat tuoreista raaka-aineista hetkessä makumieltymyksiesi mukaisen herkullisen aterian!

Paulig Kulma, 1. ja 2. krs

Uusi virkistävä kohtaamispaikka keskellä Helsinkiä Kluuvin kauppakeskuksessa. Kahden kerroksen valoisassa kahvilassa on tilaa tavata, nauttia herkullinen lounas, tehdä töitä tai vain rentoutua. Seuraa Paulig Kulmaa sosiaalisessa mediassa, INSTAGRAM ja FACEBOOK

 

Subway,K1 krs

Maailman tunnetuinta täytettyä leipää kutsutaan nimellä Subi® ja sen suosio perustuu raikkaisiin raaka-aineisiin, vastapaistettuun leipään sekä asiakkaan mieltymysten mukaan valitsemiin herkullisiin täytteisiin. Kokeile ja maista – mikä on sinun suosikkisi?
KATSO LOUNAS

 

Home Taste, K1 krs.

Aasialaisen keittiön ja ruokakulttuurin parhaita herkkuja yhdistelevä fuusioravintola Home Taste on uusi ja maistuva vaihtoehto niin lounasruokailuun kuin illallisellekin. Lounas-buffet on tarjolla ma-pe klo 11-15, valikoimana esim. sushi, salaatti ja kiinalainen kotiruoka. Kaikki ruokalajit on valmistettu parhaista raaka-aineista kokeneiden keittiömestareiden toimesta.
KATSO LOUNAS