Paulig Kulma

Paulig Kulma on inspiroiva kohtaamispaikka Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmassa. Kaiken keskiössä on kahvi, johon suhtaudutaan ilolla ja intohimolla. Tarjolla on aina useita vastuullisesti ja erilaisin menetelmin valmistettuja kahveja, ainutlaatuisia herkkuja ja kahvipapuja ostettavaksi myös kotiin. Kahden kerroksen kahvilan, paahtimon, terassin ja Barista Instituten Kulmassa on tilaa tavata, tehdä töitä tai vain rentoutua keskellä kaupungin vilinää.

Valikoimat ovat runsaat ja ne vaihtuvat päivittäin. Aamuisin voi herkutella monipuolisella aamupalalla joko paikan päällä tai ottaa mukaan. Herkuttelijoille on saatavilla paikan päällä leivottuja kakkuja, joita voi myös ostaa kokonaisina juhliin tai vaikkapa toimistolle. Aamiaisen kruunaa laaja Pauligin kahvibuffet sekä Paulig Kulmalle räätälöity kahvivalikoima. Arkisin lounaalla pääsee nautiskelemaan raikkaasta BOWL- buffetista tai esim. herkullisista ja ruokaisista wrapeista sekä aina tuoreesta ja laadukkaasta kahvista.

Lounaan jälkeen vitriini täyttyy mitä herkullisimmista kakuista, suolaisista leivonnaisista sekä täytetyistä leivistä ja wrapeista. Päivän päätteeksi voi vaikka nauttia palan raakakakkua ja baristamme huippuammattitaidolla valmistamia espressopohjaisia juomia tai rentoutumalla viinilasillisen ääressä.

Paulig Kulman Shopista voit ostaa mukaasi Kulmaa varten suunniteltuja erikoiskahveja, joita ei ole muualta saatavilla sekä mm. erilaisia kahvinvalmistusvälineitä. Kaikkia kahvilatuotteita on mahdollista saada mukaan. Paulig Kulmassa herkuista vastaa Juvenes Oy.

Paulig Kulmassa järjestät myös unohtumattomat yksityistilaisuudet, joihin käytössäsi on erikokoisia ja eri tarpeisiin soveltuvia tiloja. Pidä luento tai järjestä bileet, apunasi suuri näyttö ja äänentoistovälineet, lisätietoja löydät osoitteesta paulig.fi/poytavaraukset-ja-yksityistilaisuudet

Info

AUKIOLOAJAT

Ma–Pe: 07.30–20.00
La: 10.00–20.00
Su: 11.00–18.00

YHTEYSTIEDOT

Puh: 020 7600 158
pauligkulma@juvenes.fi

www.pauligkulma.fi

SIJAINTI

1. & 2. krs

Saapuminen ja pysäköinti

Pohjakartta