Paulig Kulma

Paulig Kulma on inspiroiva kohtaamispaikka Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmassa. Kaiken keskiössä on kahvi, johon suhtaudutaan ilolla ja intohimolla. Tarjolla on aina useita vastuullisesti ja erilaisin menetelmin valmistettuja kahveja, ainutlaatuisia herkkuja ja kahvipapuja ostettavaksi myös kotiin. Kahden kerroksen kahvilan, paahtimon, terassin ja Barista Instituten Kulmassa on tilaa tavata, tehdä töitä tai vain rentoutua keskellä kaupungin vilinää.

Valikoimat ovat runsaat ja ne vaihtuvat päivittäin. Aamuisin voi herkutella monipuolisella aamupalalla joko paikan päällä tai ottaa mukaan. Herkuttelijoille on saatavilla paikan päällä leivottuja kakkuja, joita voi myös ostaa kokonaisina juhliin tai vaikkapa toimistolle. Aamiaisen kruunaa laaja Pauligin kahvibuffet sekä Paulig Kulmalle räätälöity kahvivalikoima. Arkisin lounaalla pääsee nautiskelemaan lounasbuffetista runsaalla salaattivalikoimalla, päivittäin vaihtuvalla keitolla ja wrapeilla sekä laadukkaalla kahvilla. Lounaan jälkeen vitriini täyttyy mitä herkullisimmista kakuista, suolaisista leivonnaisista sekä täytetyistä leivistä ja wrapeista. Päivän päätteeksi voi vaikka nauttia palan raakakakkua ja baristamme huippuammattitaidolla valmistamia espressopohjaisia juomia tai rentoutumalla viinilasillisen ääressä.

Paulig Kulman Shopista voit ostaa mukaasi Kulmaa varten suunniteltuja erikoiskahveja, joita ei ole muualta saatavilla sekä mm. erilaisia kahvinvalmistusvälineitä. Kaikkia kahvilatuotteita on mahdollista saada mukaan. Paulig Kulmassa herkuista vastaa Juvenes Oy.

Info

AUKIOLOAJAT

Ma–Pe: 08.30–20.00
La: 11.00–19.00
Su: Suljettu

YHTEYSTIEDOT

Puh: 020 7600 158
pauligkulma@juvenes.fi

www.pauligkulma.fi

SIJAINTI

1. & 2. krs

Saapuminen ja pysäköinti

Pohjakartta