1.1.2021

Kluuvin kautta kauniimpaan vuoteen

Monille tammikuu on uuden alun aikaa. Oli kyseessä sitten uudet hiukset, uusi ruokavalio tai vaikkapa uudet kengät. Toiset haluavat aloittaa elämäntaparemontin, ja toisille riittää uudenvuodenlupaukseksi kahvitella kerran viikossa ystävän kanssa. Oli lupauksesi mikä tahansa – me Kluuvissa haluamme auttaa!

Mikäli vuonna 2021 haluat panostaa yhteiseen aikaan läheistesi kanssa, tulkaa syömään johonkin Kluuvin lukuisista ravintoloista!

Täältä löytyy takuulla sekä herkuttelijan että elämäntaparemonttilaisen makuun jotakin – Kluuvi Kitchen on siitä kätevä, että voitte halutessanne tilata annokset eri ravintoloista, mutta syödä saman pöydän ääressä! Kluuvi Kitchenin ravintolakattauksesta löytyy herkullisia levypizzoja tarjoileva Pizzarium, laadukas sushiravintola Hanko Sushi, intialainen ravintola The South Indian, kasvisruokaa aasialaisella twistillä valmistava Vegoshi, lämminhenkinen thai-ravintola The OTHER One Thai Kitchen ja terveellistä pikaruokaa tarjoileva Eat Your Greens!! Näiden lisäksi Kluuvista löytyy meksikolaistyylinen Pancho Villa, Aasian herkkuja yhdistelevä Home Taste, belgialaista ruokaa tarjoava Belge, legendaarinen Speakeasy-siipiravintola ja kaikkien tuntema Subway! Kahvittelua voit harrastaa Kluuvissa Paulig Kulmassa, Fratellossa ja Espresso Housessa. Jos uudenvuodenlupauksesi liittyi kahvin vähentämiseen, niin suuntaa More Teahen maistamaan autenttista kuplateetä suoraan Taiwanista!

Haluatko aloittaa uuden vuoden uudella tukalla?

Hiusfashion Kluuvin Liiterin ja MRoomin raudankovat ammattilaiset laittavat takuulla hiuksesi uuteen uskoon. Mikäli taas olet päättänyt opetella tänä vuonna meikkaamaan korostaen omia parhaita puoliasi, suuntaa INGLOT Cosmeticsin -myymälään – siellä ollaan takuulla valmiita auttamaan juuri sinua oikeiden tuotteiden ja meikkaustyylin löytämisessä!

Entä onko salikortti hommattu, mutta kunnon urheilureleet puuttuu?

Tee visiitti XXL:ään ja Skechersiin, ja löydät ammattilaisten avustuksella sinulle sopivat urheiluvaatteet, -tarvikkeet ja -kengät! Kluuvista löytyy myös polkupyöräilyn erikoisliike Cycle Center, jossa osaavat myyjät auttavat sinua sekä löytämään sinulle sopivat pyörät ja pyöräilyvarusteet että huoltavat pyöräsi. Kuumimmat muotibrändit ja sesongin uutuudet taas tarjoaa Maranello, ja miesten pukuasioissa sinua palvelee Dandy Helsinki -räätäliliike. Älä kuitenkaan unohda tsekata Kluuvin pop-up -myymälöiden tarjontaa – Sultradesta löydät sporttimuotia urheiluun ja vapaa-aikaan ja The Street Marketista taas esimerkiksi tyylikkäitä Happy Socks -tuotteita!

Uusi pysäköintihalli Kluuvissa!

Kluuviin on avattu Europarkin lisäksi uusi Aimo Park Easy -pysäköintihalli. Avajaisetuna saat yhden tunnin ilmaista pysäköintiaikaa Taskuparkki-sovelluksella! Etu voimassa tammikuun 2021 loppuun saakka. Huomaathan, että pysäköintietu koskee ainoastaan uutta Aimo Park Easy -hallia, eikä ole voimassa Europark P-Kluuvissa. Lue lisää täältä. Tule toivottamaan uusi vuosi tervetulleeksi Kluuvin kautta!