Call us toll free: +1 800 789 50 12

Pysäköi Kluuvissa

Kluuviin pääset kätevästi myös omalla autolla ja parkkihallista hissillä suoraan Kluuviin.

Aimo Park

Kluuviin on avattu uusi Aimo Park Easy -pysäköintihalli. Pysäköintihalli sijaitsee kauppakeskus Kluuvin K2- ja K3-kerroksissa. Aimo Park Easy -pysäköintijärjestelmä mahdollistaa nopean pysäköinnin ilman puomeja ja portteja. Voit ajaa sisään ja ulos pysähtymättä. Pysäköintijärjestelmä perustuu rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Ajaessasi sisään kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen ja aloittaa pysäköinnin. Pysäköintiaika ja hinta määräytyy kohteessa käyttämäsi ajan perusteella. Ulosajaessasi kamera tunnistaa jälleen autosi rekisteritunnuksen ja päättää pysäköinnin. Mikäli et muistanut maksaa pysäköintiä lähtiessäsi, niin lähetämme sinulle siitä laskun myöhemmin. Laskun lähettämisestä perimme 5 euron laskutuslisän.

Avajaisten kunniaksi pysäköit Taskuparkki-sovelluksella Kluuvin hallissa ilmaiseksi yhden tunnin ajan! Tarjous on voimassa elokuun 2021 loppuun saakka.

Ajo-ohjeet:

Sisäänajo halliin Kaisaniemestä, osoitteesta Puutarhakatu 1, 00100 Helsinki.

Katso ajo-ohjeet videolta:

Aukioloajat:

Sisäänajo 24/7

Ulosajo 24/7

 

Hinnasto:

Avajaisten kunniaksi pysäköit Taskuparkki-sovelluksella Kluuvin hallissa ilmaiseksi yhden tunnin ajan! Tarjous on voimassa elokuun 2021 loppuun saakka. Tämän jälkeen 4 € per alkava tunti.

 

Maksutavat:

Taskuparkki –sovellus, johon on syötetty voimassaoleva maksukortti ja rekisteritunnuksella on kameratunnistus aktivoituna. Voit ladata Taskuparkki –sovelluksen Android tai IOS –puhelimellesi sovelluskaupasta. Syötä sovellukseen maksukortin tiedot, autosi rekisteritunnus ja aktivoi kameratunnistus ilman “vaadi vahvistus puomilla” -vaihtoehtoa. Tämän jälkeen voit vaivatta pysäköidä ilman maksuautomaatilla käyntiä, ja sovellus veloittaa maksukorttiasi aina oikean pysäköintiajan mukaisesti.

Maksuautomaatti, johon syötetään auton rekisteritunnus, jonka jälkeen automaatti kertoo pysäköinnin pituuden ja hinnan. Maksaminen onnistuu automaatilla vain maksukortilla. Mikäli maksuautomaatti ei löydä autosi rekisteritunnusta kahdesti koitettuasi se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kuitata pysäköintimaksusi itse. Syötät vain mahdollisimman tarkasti pysäköintisi pituuden automaattiin, jonka jälkeen maksat normaalisti pysäköintisi. Tällä tavoin vältyt jälkilaskulta ja laskutuslisältä.

Lasku, mikäli pysäköintiä ei ole maksettu kahdella edellämainitulla tavalla, jolloin pysäköinnin hintaan lisätään 5 € laskutuslisä.

 

Yhteystiedot:

Taskuparkin asiakaspalvelun saat kiinni numerosta 020 781 2461 (ma-pe 7–21.30, la 9.30–19.30, su 11.30-19.30) tai sähköpostilla taskuparkki@aimopark.fi.

Europark

Kluuvin yhteydessä sijaitsee myös Europark P-Kluuvi, lisätietoja ja ajo-ohjeet löydät: europark.fi

Myös Europarkista suora kulkuyhteys Kluuviin.

HUOM. pysäköintietu koskee ainoastaan uutta Aimo Park Easy -hallia, eikä ole voimassa Europark P-Kluuvissa.