1.11.2021

Pitkän kaavan pikkujoulut Kluuvissa

Kluuvi on potentiaalinen pikkujoulujen viettopaikka, joka pystyy – aikuisten oikeasti – tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin alkuhemmotteluista illallisen viimeiseen drinkkiin. Voit aloittaa vuoden odotetuimpaan juhlaan valmistautumisen aivan Helsingin ytimessä ja jatkaa kaikki illan vaiheet saman katon alla.

 

Alkuvalmistelut ammattilaisten osaavissa käsissä.

Miehille M Roomin ammattitaitoiset parturit tekevät pikkujoulun mukaiset hiustyylit ja parran muodot.

Pikkujouluilijoille Inglot loihtii juhlameikin lisäksi myös kulmat kuntoon. Kluuvin Liiteri laittaa hiukset juhlakuntoon esimerkiksi suosituilla pikakampauksilla ja hyllyiltä löytyy iso tuotevalikoima hiustenhoitotuotteita myös kotiin vietäväksi.

Maranello vaatettaa niin miehet, naiset ja muut pitkällä kokemuksella ja laadukkaalla muodilla. Juhlapöydän koristuksesta vastaa Kluuvin Kukka, joka palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita ja tarjoaa myös ilmaisen kotiinkuljetuksen Helsingin alueella.

Juhlatilat kaupungin ytimessä.

Varaa juhlapaikka jouluun sonnustautuneen Helsingin ytimessä. Meeting park Kluuvista löydät kokous- ja juhlatiloja jopa 150 henkilölle. Ydinkeskustan säkenöivä tunnelma nostattaa varmasti fiilistä läpi illan.

 

Pikkujoulujen ruoat – isolle tai pienelle ryhmälle, uutta ja erikoista tai klassikkoja.

Kun housuprässit ovat suorassa ja kulmat viimeistelty on aika siirtyä aterioinnin pariin. Kluuvista löytyy niin perinteistä kuin uusien alueiden erikoisuuksia nautittavaksi.

Kaikkien tuntema Belge Bar & Bistro tarjoaa rehtiä ja mutkatonta ruokaa laatujuomien kera niin isolle kuin pienemmällekin pikkujouluryhmälle. Isommalle ryhmälle valintojen helpottamiseksi on keittiömestari loihtinut ryhmämenut, joissa on yhteen koottu ravintolan suosituimmat annokset.

Belge on kuuluisa tuoreista sinisimpukoistaan, jotka mahdollistavat hieman erikoisemman pikkujouluillallis-kokonaisuuden ja ovat mahtava herkku nautittavaksi isommankin ryhmän kesken. Simpukkaviikkoja vietetään aina 18. joulukuuta asti. Älä missaa tätä! Juomapuolelle Belge tarjoaa laadukkaiden oluiden lisäksi laajat valikoimat siidereitä sekä puna- ja valkoviinejä.

Perinteiseen pikkujouluherkutteluun toisen uuden kulman tarjoaa Hanko Sushi. Käsintehdyt ja vastuullisesti tuotetut sushit voit nauttia paikan päällä tai tilata muuhunkin juhlapaikkaan. Listalta löytyy kaikille kaikkea, yksittäisistä paloista lajitelmiin sekä Party Platterit, jotka ruokkivat isommankin ryhmän!

Pizzarium on pikkujouluryhmäsi paikka, kun haluat rentoa juhlatunnelmaa herkullisten ja autenttisten pizzapalojen äärellä. Kaikki raaka-aineet tulevat suoraan Italian auringon alta. Perinteisten pizzojen lisäksi tarjolla on myös gluteenittomia, vegaanisia ja kasvisvaihtoehtoja – yksittäisinä paloina tai kokonaisina pizzalevyinä.

Tampereelta lähtöisin oleva Speakeasy on legendaarinen siipiravintola. Pikkujouluryhmälle Speakeasy tarjoaa herkullisten kanansiipien lisäksi burgereita, sormisyötävää sekä jäätelöannoksia – tietenkin laadukkaiden juomien kanssa nautittavaksi. Wingsejä on tarjolla myös Party Pack-annoksina aina 200 kappaleen kokonaisuuksiin asti. Speakeasy palvelee pikkujouluryhmääsi tiistaista lauantaihin klo 23.00 saakka.

Perinteistä poikkeavaa.

Wok and Noodle tuo pikkujoulupöytääsi aivan uudenlaisen konseptin. Jos haet perinteistä poikkeavaa mutta herkullisia ja uusia makuelämyksiä, on tämä se paikka. Listalta löydät laajan valikoiman nuudeliannoksia, wokkeja, curryja ja salaatteja. Helsingin yliopiston työntekijät ja opiskelijat saavat 20% alennuksen ravintolan listahinnoista.

Vegoshi tarjoaa, nimensä mukaisesti, kasvispohjaista aasialaista ruokaa. Vegoshi kumoaa myytin, ettei terveellinen voisi olla hyvän makuista. Kaikki annokset valmistetaan vegaanisena ja herkuttelun kruunaa maukkaat cocktailit, mocktailit ja limonadit.

The South India tutustuttaa juhlakansan uniikkeihin eteläisen Intian makuihin. Tämä on paikka, kun ryhmäsi haluaa kokeilla jotakin uutta. Kyseessä on ensimmäinen skandinaavinen ravintola, joka on erikoistunut intialaiseen chettinad-ruokakulttuuriin. Tarjolla on erilaisia menukokonaisuuksia sekä yksittäisiä annoksia, maanantaista lauantaihin aina klo 23.00 saakka.

The Other One Thai Kitchen tarjoaa autenttisia thaimaalaisia makuelämyksiä tunnelmallisesti ja viihtyisästi. Listalta löytyvät niin kotitekoiset curryt, nuudelit kuin street foodin maistuvat herkut, jotka skoolataan paikan upeilla cocktaileilla.

 

Pauligin Kulman catering tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja pienien ja isojen seurueiden juhlatarjoiluun. Luovat ammattilaiset loihtivat unohtumattomia kokemuksia, kuten vaikka Irish Coffee-kakun jälkiruoaksi!

Fratello hemmottelee juhlaväkeä ainutlaatuisilla kahveilla, kevyillä aterioilla ja suussa sulavilla leivonnaisilla. Voit nauttia paikan päällä Kluuvin toisessa kerroksessa tai tilata herkut kotiin, toimistolle tai juhlatiloihin.

Espresso Housen tarjontaan kuuluvat kevyet salaatti- tai patonkilounaat, täytetyt leivät ja maukkaat kakut. Espresso Housen catering-palvelun kautta voit tilata ryhmällesi täydellisen kokonaisuuden.

More Tea on trenditietoisten pikkujoulujuhlijoiden paikka. Tarjolla on tämän hetken kuuminta hottia olevaa kuplateetä. Boba-helmiä sisältävä juoma antaa taatusti erikoisen nosteen juhlaan. Lisäksi tarjolla on aasialaisia jälkiruokia.

 

Laatuleipiä pitkänä tai lyhyenä – omiin tiloihin.

Kaikkien tuntema Subway toimittaa toimistollesi näyttävän tarjoilun. Listalla on laaja valikoima erilaisia täytettyjä leipiä. Testaa vaikka 24 hengelle sopivaa 180 senttistä leipää!

 

Jos illan pikkutunneilla pikkujouluryhmäsi menojalkaa vielä vipattaa, on Kluuvista helppo siirtyä mihin vain Helsingin keskustassa, sillä Kluuvi on lähellä kaikkea ja kaikki on lähellä Kluuvia.